28 desember er vi på farten igjen. Vi fortsetter sørover i vinterkulden. Overnatter et par steder langs kanalen. I Canal du Nord skjer det egentlig ganske lite, helt til vi skal kjøre tunell! Dette er nervepirrende for oss som aldri har gjort dette før. Den er hele litt over 4,3 km lang.

I det lille hullet der skal vi inn, rett inn i fjellet. Wow! Idet vi kommer er det grønt lys, så det er bare å kjøre (med hjertet i halsen…) Her er en video fra vår tur med info om tunellen:

Det gikk bra! Puh!!!

Siste stopp for dette året er Peronne. Her bor det litt over 7000 mennesker, så en ganske liten by. Da vi kommer hit er havnen stengt. Vi finner likevel en plass med en strømkasse som virker. Alle porter er stengt og ingen jobber her på denne tiden av året. Nå har vi kjørt lange dager i kulden, så her blir vi å feirer nyttår. Vi er helt alene her, båtene som ligger i havnen er på vinteropplag og pakket inn. Det blir en rolig feiring med mange fine solnedganger. Ellers får vi ikke sett særlig av byen iogmed at vi er fast innesperret på området.

-Chatrine

2 Replies to “Tunnel de Ruyaulcourt, France 2021”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *