Fra Rotterdam kjører vi tilbake i elven LEK, ved Ridderkerk tar vi av å kjører kanal NOORD sørover til Dordrecht. Inngangen til gjestehavnen er veldig smal, så her gjelder det å ha tungen rett i munnen. Vi kommer inn og får oss en fin plass.

Dordrecht ligger i sør Holland og har 119115 innbyggere. Relativt stor by. Vi har ingen formening om denne byen, hadde aldri hørt om den. Byen er den eldste byen i Holland/Nederland faktisk. Vi blir her et par dager for å ta en titt på byen. For en vakker by dette er. I sentrum er det mange kanaler, hvor bebyggelsen ligger til vannet. De Nederlandske kanalbåtene ligger på rekke å rad.

Dordrecht By Day:

Vakkert på dagtid, men enda vakrere om kvelden og natten når alle de mange kanalene og broene lyser opp.

Vi er her den 10 November, og i havnen har de pyntet båtene med lys. Fin julestemning.

Det er på tide å forlate denne vakre byen. Vi sees videre på vår ferd!

-Chatrine

2 Replies to “Dordrecht 2021”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *