22 Oktober ankommer vi Amsterdam. Her er vår ferd fra Muiden til Amsterdam.

Tusen takk til TULLEBRUKER som lager video for oss! Sleng gjerne en follow til han på hans YT kanal!

Vi velger gjestehavnen Sixhaven. Denne havnen er vi godt fornøyd med. Havnen er sikret med høye gjerder, låste porter, kameraer og vakthold døgnet rundt. Noe som er viktig i en slik stor by, der vi forlater båten for å nyte hva Amsterdam har å by på. Det går ferge fra havnen inn til sentrum ca hver 10 minutt døgnet rundt, som er gratis. Fergeturen tar knappe 10 minutter. NB: i disse store byene kan det være lurt å forhåndsbestille plass. De fleste gjestehavner har nettside med info om hvordan og bestille, eller event telefon nr man kan ringe.

Da er vi godt installert på vår plass, og gleder oss stort til å utforske denne byen, håper du vil bli med 🙂

-Chatrine

3 Replies to “AMSTERDAM 2021, Del 1”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *