Vi møter nok engang Nordsjøen. Manøvrer oss forbi vind turbiner i regn og storm. Sikten er så som så. Pga været velger vi å kjøre på innersiden av Flevopolder, der bølgene ikke er særlig store. Takk for det! Etter Almere, må vi på nytt ut en svingom i havet. På kartet ser det ikke særlig langt ut, men været er fortsatt dårlig så det blir en humpete og lang tur. Jeg er veldig glad i havet, men ikke i en Nidelv 24. Båten er sikker på havet, men det føles som å sitte på en bergådalbane som kaster deg rundt i alle retninger i timesvis.

Vi overlever, og kommer oss fint inn til Muiden.

MUIDEN

Lite og vakkert tettsted rett utenfor Amsterdam med sine ca 7000 innbyggere.

Nederland er vakkert! Jeg føler vi besøker den ene perlen etter den andre. For en opplevelse det er å reise rundt på denne måten. Absolutt å anbefale om man har mulighet. Slusen i Muiden er nok en av de vakreste jeg har sett til nå.

21 Oktober 2021 kjører vi susen og inn i kanalen Vecht. Her er det litt å passe på gjennom sluser og under bruer. Vakkert er det!

Nå har vi vært ute på tur i nesten 5 mnd. Neste havn er Amsterdam. Tenk dere… med lille Nidelven… Hvor skal dette ende? Ikke vet jeg, men det jeg vet er at Amsterdam er neste! Det gleder jeg meg til! Følg med!

-Chatrine

Hvis du vil følge våre live streamer og andre sosiale medier i sann tid. Klikk på link :

4 Replies to “Nordsjøen-Muiden 2021”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *