Velkommen til Tyskland!

Tenk dere, snekka er ankommet Tyskland. Hvem skulle tro dette! Vi legger oss i havnen i Burgtiefe på øya Fehmarn. Å nå har snekka fått tysk gjesteflagg i masta. Det er 15 September 2021. Vi aner ikke hva som venter oss, vi har ikke vært her før. Havnen er flott! Her har de virkelig satset på båt og friluftsliv. Det er ryddig, strendene er nydelige!

Fehman er helt en øy nordøst i Tyskland. Mest kjent for vannsport. Å ja dette fikk vi jo oppleve! Vi starter dagen med å ta en tur ut å titte på området. Det skal vise seg at det første vi møter er Windsurfing Festival 2021 for free surfere. For en opplevelse! Ikke at jeg viste at det fantes, men det er jo det som er så fantastisk med en slik tur som dette. Her er Noen bilder:

Jeg er overveldet. For et møte med et nytt land! Føler på meg at verden ligger får vår lille snekke. Fantastisk solnedgang fra helt nord i Tyskland.

Nyt solnedgangen, for nå skal vi tar turen over til Kiel.

Sees snart igjen 🙂

-Chatrine

One Reply to “Tyskland”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *