Velkommen til oss! Vi er Nicolay og Chatrine. 1 juni 2021 tok vi steget og flyttet på vår båt, som er en Nidelv 24 Snekke. Drømmen er å ta snekka fra Norge til Spania. Ruten er ikke helt satt, men det blir gjennom Europas vannveier/kanalsystemer. Målet med turen er å reise så sakte som mulig og oppleve mest mulig underveis. Følg med oss på reisen. Nytt innlegg hver mandag 🙂

English:

Welcome! We are Nicolay and Chatrine. 1st of June 2021 we moved om our boat on permanent basis. A Nidelv 24 f motor boat. Our dream is to travel from Norway to Spain trough Europe waterways. We are traveling slow, and hope to learn and experience anything we come across. Our site is mainly in Norwegian, but this blog will also be in English. Enjoy, and hopefully you will follow us on this journey. New post every Monday.

-Chatrine

13 Replies to “Sailing5knots 2021”

  1. gleder meg til og følge dere på reisen deres, og ikke minst og møte dere igjen når dere er tilbake i fredrikstad igjen <3
    klem fra meg og korpi <3

  2. Helt rått, herlig og følge dere på turen 🙂 Og jeg skal komme på besøk et eller annet sted der dere er……

  3. Med dette så ønsker jeg dere God tur på deres ferd og eventyr 🙂
    Gleder meg til å følge dere, så da slang jeg like godt inn en resub te dere 🙂

  4. Takk for turen til Halmstad Kaptein Iverz og Chablis. Turen gikk fortere enn forventet og uten noen stor problemer ang stream. Heldigvis var det lite bølger, og riktig vindretning. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *